tröttern

Jag har inte bloggat på ett tag eftersom mina ögonlock väger 1000 kg och hela jag är som en seg kola. Jag känner så fortfarande och nu ska jag placera mig under täcket och trycka ner kuddarna med mitt tunga huvud och lyssna på min favoritlåt en gammal goding, speciellt med The donnas. Hittade dock ingen bättre video;

andra världskriget

Jag är väldigt intresserad av andra världskriget. När vi prata om det i skolan berättade min So lärare en sak som kanske inte många vet. Hitler satt i fängelse i fem dagar tror jag att det var och han fick ett flertal test för att se om han var sinnessjuk. Det flesta påstod att han var frisk, men en psykolog sa "Den här mannen är farlig, han måste spärras in. Något står fel i hans huvud!" Eftersom han verkade vara ensam om det så släpptes Hitler fri. Tänk om dom hade lyssnat på den psykologen, tänk om han hade spärrats in i flera år. Tänk då hur många som kunde levt nu och slippa möta den hemska och vidríga döden som dom gick igenom. Eller tänk dom som överlevde, men istället för deras ottäcka minnen kanske dom hade haft fina underbara minnen. Jag kan tänka hur länge som helst på det här, men det går inte att få ogjort. Kunde det vart så att andra världskriget aldrig hade uppstått?

Syrran kom hem och jobbet var man helt slut, men det var det värt.

Emelie skulle komma hem runt fyra. Jag vaknar runt tre, sätter mig upp i sängen och kollar mig omkring...dock syns ingen syster till. Besviken lägger jag mig ner och somnar om och tror att hon har bestämt sig för att sova hos Emma. Omedveten vilken tid det är hör jag någon tassa på vårt golv. Slår upp ögonen och där står hon, det känndes som evigheter sen. Jag utbrister "jaaaa" och ger henne en kram. Vi småsnacka lite som kära systrar gör och beslöt oss för att somna. Jag kunde inte somna om, jag var så glad. Så jag tog mina kuddar och täcke och la mig bredvid min kära syster just like old times. Trotts att det känndes som jag skulle ramla ut så orkade jag inte bry mig. Vi är inte så små längre så vi får plats i en säng. Men jag balanserade resten av mina få timmar. Jag var lycklig för nu var hon hemma!

Kom till jobbet med fötterna släppandes. Personal såg hur trött jag var och satt jag fick sitta ner en stund och vila. Jag var nära på att slänga mig på golvet och buga, men jag behärskade mig. Så jag satt ner i kanske fem minuter, sen reste jag mig igen. Jag vill ju hjälpa till och göra mind del av arbetet.

ska vi byta roller Törnrosa?

Nu är det dags för ett varmt bad och sedan en skön skönhetsömn. Pappa ringde för en liten stund sen och påminde om matlåda, til vadå? juste jobba. Jo jag tycker fortfarande det är kul. Men jag vill bara sova, jag är itne alls taggad för att jobba imorgon... Törnrosa ska vi byta plats?

sköna slappar dag!

Jag var nyss nere på ica iklädd i pappas mjukisbyxor (alldeles för stora!), vitt linne och en grå trekvarts tröja. Mjuka sköna kläder och håret i en boll mitt på huvudet och gårdagens smink som inte jag fick bort helt, ahh! sköna slappar dag! Jag köpte pasta med ost och skinksås, 8 minuter i mikron sen är lunchen servead. Jag unnade mig själv en tidning, efter en lång stunds letande ser jag en liten rubrik på solos framsida där det står "aldrig mer en dålig hårdag" ohyes! Jag är så trött på mitt hår, det blir aldrig som jag vill. Så det var det som avgjorde det hela. Nu ska jag vänta på ett pling från mikron och äta min mat med musik från goo goo dolls. När det är uppätet ska jag bosätta mig på balkongen med Solo och Cesars bok. Vem sa att söndagar är sämst? den är ju en Sjukt skön dag!

Better days - goo goo dolls!
Härlig skön låt! Eftersom greys anatomy är min favorit serie så blev jag glad när jag fann den här på youtube, lalalalaaa underbara dag!

Min Pappa, är en äkta hjälte!


Du kan inte flyga, Du kan inte svinga igenom staden med spindelnät, du kan kan inte lyfta extremt tunga saker som det vore luft. Men ändå är du en hjälte, världens bästa hjälte. Du hjälper mig att se livet på ett bättre sätt. Du tar fram styrkan inom mig och hjälper mig fortsätta. Du ger mig kämparglöd och får mig att tro på mig själv. Du lär mig se det ljusa i livet och du har fått mig att älska livet och lärt mig  att problem är inga hinder utan problem är utmaningar som jag kan övervinna. Du byggde upp mig när jag rasade. Du är en äkta hjälte! Tack pappa!

det är inte lätt när det är svårt


"And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand"

You're the closest to heaven that I'll ever be

Jag är trött, men vill inte gå och sova. Så jag satte mig på balkongen. Jag tänkte på mig och min storasyster. Hur glad jag är över att ha henne i mitt liv och allt vi gått igenom. Att jag har en person som förstår mig, för hon har gått igenom samma sak, både positiva saker och negativa. Hon är även min bästavän, en som jag alltid kan prata med. Hon ser så fort något är fel. Jag behöver inte säga någonting, hon håller om mig och stannar med mig tills allt går över. Hon ger mig trygghet, hon ger mig glädje och livskraft. Jag är så lyckligt lottad över att ha henne i mitt liv. Jag kände verkligen hur starkt jag älskar henne och då började jag gråta. japp det låter mesigt, men jag började gråta. Jag grät för jag älskar henne så mycket och för att jag saknar henne. Hon är i Frankrike och jag behöver henne, jag behöver att få skratta och prata och att hon alltid finns vid mig.  Jag kom på alla dumma saker jag sagt och det dumma händelser jag gjort, saker som sårat henne och jag har aldrig menat dom. Det är sånt jag bara säger och gör, men som sårar. Men så är det väl med alla syskon? man bråkar och ångrar sig. I alla fall, medans jag satt på balkongen bestämde jag mig. Jag ska tatuera hennes namn. Jag vet inte vart än, men jag ska tatuera in det.
Om två dagar är du hemma, du anar inte vad jag längtar!

What you feel is what you are
And what you are is beautiful

HAHA SÅ SJUKT ROLIG!


Otrolig barnsligt rolig. Jag älskar den, så sjukt rolig!

sex and the city!


Jag var på bio med min mamma och min kära vän Amanda. Vi såg sex and the city! Så jävla bra film alla borde se!

midsommar och väntan på bussen!

Midsommar spenderade jag i öregrund med min bästavän! efter som jag inte pallar skriva längsta inlägget så blir det punkter.
- trevligt, lite kallt, men ändå trevligt
- träffade  trevligt folk!
- snygga jävel!
- kännde behov av tuggummi, fick ett, behovet försvann. Kännde mig räddad tack!
- tappade bort amanda x antal gånger
- stod i toalett kö en jävligt lång stund.. snusk toaletter ush!
- gick till bussen 1 och en halv timme innan den skulle komma
- amanda somnade i gräset, vilket jag också ville. Var dock tvungen att hålla vakt.
- kalsong man ropar godnatt och hoppar in och sov i en bil. sa godnatt tillbaka och surade över att han fick sova i en varm skön bil med täcke och jag satt i gräset och frös.
- kom inte på första bussen
- kämpade som idioter för att komma på andra bussen. Min väskade fastnade mellan folk, slet som en galning för att få den. Lyckades efter en stunds slitande.
- bestämde mig att absolut inte somna på bussen...jag somnade. fan!
- kom hem sent, eller ska jag säga tidigt? tack amandas mamma för skjutsen hem
- låg i sängen och åt godis tills jag somnade



Working nine to tolv

Jag hade en kort dag på jobbet pga midsommarafton var denna dag. Det var jävligt skönt, missade dock fikat...Nej nu ska jag inte bete mig som om fika är allt i min värld. Dom tre timmarna jag hade på jobbet var sjukt sköna! Jag hann dock inte äta lunch eller fixa mig. Farmor och Fatser väntade på mig uanför för vi skulle bege oss till min andra faster som fyllde år (grattis!), sedan skulle vi åka till hammarskog!


trött på det mesta dock inte livet.

jag är helt slut. Jag skakar och jag vet inte om det är för utmattning eller för att jag fryser. Kommer inlägg senare om min helg


xoxo josephine

GAAAAH!

Nu ska jag lägga mig och lägga in alla mina kontakter i mammas gamla mobil, jag skrev upp alla nummer på ett papper, det gör jag ikke om! Jag ska jobba imorgon på midsommarafton, men det gör mig inget. Det är bara i tre timmar och jag får göra något jag tycker är superkul!

nattinatti gott folk!

Var vänlig och svara på inlägget under också!
kramkram

inge sockersug för min del!

Ja nu sitter ni och tänker gu vad gott med godis, japp det gör ni! Men nu ska ni veta att nu drar jag till Ica och köper godis för 4.90! damn it feels so good!

Lycklig Lycklig Lycklig

Om allt går som det ska så är jag nog överdrivet lycklig!
bara så att alla vet det liksom

KOM HEM DIN APA

Jag ser inte det roliga med att ta dina kläder när du inte kommer på mig.
Jag ser inte det sköna med att kasta kläder överallt om du inte tjatar på mig att jag ska städa.
Jag ser inte det härliga med att gå och sova om jag inte kan prata med dig mitt i natten.
Jag ser inte något bra med att du är i Frankrike, för jag saknar dig för mycket.
 Kom hem till mig nu, min kära storasyster!


Jag är kär!

Jack McManus åh vad underbar! Jag sökte runt lite på youtube och klickade lite här och var och så hamnade jag på en av hans låtar, kärlek vid första hörstunden! Så sjukt bra!

Jack McManus - You think I don't care



Jack McManus - Bang on the piano


för en gångs skull vill jag upp

Idag var det en ny dag på jobbet. Det är så skönt att jag inte vill kasta min mobil i väggen när den ringer på morgonen. Jag vill faktiskt upp och jobba! Jag trivs som bara den, och det blir bara roligare och bättre ju mer man lär känna alla. Tjalalala!

Godnatt det är trots allt en dag imorgon också!

Rubriken säger allt gott folk, rubriken säger allt!

Uppsala Danscenter

idag kom dvd:n med danserna från uppvisningen med dansgrupperna från uppsaladanscenter så det blev att bosätta sig i soffan ett tag och kika igenom den. Så jävla kul! ursäkta språket , men det är det! Den är efterlängtad!



ohno! mobilen..don't leave me!

Mina knappar på vänstersida av min mobil där vid walkman knappen alltså har nu ramlat av. Det finns inga knappar där överhuvudtaget. Först rasa allt utom walkmanknappen, så jag tänkte dags att lämna in mobilen för nu sitter walkman knappen löst. Så jag fikade med Nickan föst och sen skulle jag lämna in mobilen. Under fikat går knappen av och jag tänkte no big deal den ska lämnas in. En timme senare lämnar jag in den och då säger hon som jobbar där "Om knappen hade sutit kvar och var lös hade det gått på garantin, men nu när inga knappar är där tror inte jag att det gör det tyvärr" vänta nu.. WHAT! Så tack vare min försäkring behöver jag bara betala 500 kr för att försäkra den annars hade det kostat 1000kr, vilket en hel av min mobil gör nu för den är på rea, aja hellre 500 är 1000 liksom och sen så stod mamma och jag och dissuktera och hon sa att hon kan betala. Det var sorgligt att lämna den mobil jag hatat så länge för jag är så trött på den, det var det verkligen för nu känns mitt liv tomt och jag inser nu hur snygg och bra min mobil är!...


Jag skrattar, Hon kvävs och skrattar..

Efter jobbet gick jag ner på stan med Nickan och vi köpte en glass på McDonalds, den där nya smaken ahlgrens blev det. Jag har tvivlat mycket på den glassen eftersom jag bara hört negativa saker, men den slank ner och mina smaklöar var nöjda. Åhjaja vad jag har skrattat, ett tag trodde jag skulle kvävas av skratt. Hur jag och Nickan hoppade mellan samtal var helt galet! Ja fast jag kände mig elak igen, Nickan fick något i halsen när hon skratta och hon kunde inte andas och jag skrattade så mycket att jag inte kunde hjälpa henne så jag garva och såg på när hon försökte hosta upp allt samtidigt som hon skratta. "Hej vill du bli vän med mig, jag kan inte alltid rädda livet på dig för jag kanske skrattar medans du kvävs okej?". Det gick bra i alla fall tur nog!


Såhär snygga är vi, klockan är nog runt tre på natten skulle jag tippa på. Det är min föklaring till varför jag har "kolla in fågeln minen"

Sommarjobbets första dag

Åhjo gott folk. Det gick bättre på jobbet än vad jag trodde och jag trivs bra. Mer kan jag inte berätta tyvärr, för jag har tydstnadsplikt, och jag vet inte hur mycket jag får säga så jag avbryter nu! ;]

Äta onyttigt och skratta när pappa slår i huvudet


Jag sprang ner sista minuten till Ica för att köpa choklad och upptäcka att choklad är en oupptäckt medecin mot mensvärk. Tyvärr har jag inte upptäckt något ännu. Medans pappa flinade åt mig och kallar mig sockerberoende godisråtta och vräckte i sig chips och ostbågar åt jag på min choklad. När jag påpekar att han inte är bättre själv och syftar på chipsen och ostbågarna kan han inget annat än att hålla med. Nyss slog han i huvet när han skulle bädda, jag var tvungen att skratta, jag är elak förlåt! Pappa förstår dock min humor och skrattar med.

Nej nu ska jag ta och sova så jag är pigg på jobbet imorgon, jag börjar nu om 10 timmar och 40 minuter. Hey I need my sleep!  Godnatt folket! Lyssna och njut:

Crocodiledunjossan


Imorgon börjar sommarjobbet, jag är inte alls nervös, hallå?! jag är crocodiledunjossan och bontana!
Jaja, Nog om mitt ego och nog om "modigajossan". Jag sökte sommarjobb på ett ålderdomshem, dels för att jag gillar äldre människor (trevliga). Jag tycker dom är hur gulliga som helst. Jag kommer inte överäns med barn trots det kom det i mitt andra handsval. Japp lie nervös är jag, men det ska nog gå fint!

Frågor till mig själv:

Lever krokodilen?
Ja det gör den

Var det den enda krokodilen?
Nej, det var en krokodilfarm i Gambia, det är ca 100 lösa krokodiler du går omkring med. Tror ni mig inte? åk dit själva det är en häftig upplevelse

Gick du bara fram modig som du är och klappa den?
NOWAY! En snäll afrikan som jobbade där fick ta tag i mig och slöpa mig dit efter alla i min familj hade klappat den och ändå har jag klappat den en gång tidigare.

Eftersom du skriver om både ålderdomshem och krokodiler ser du någon likehet dom emellan?
Nej, det gör jag inte, dom kom bara in på samma inlägg.

ibland blir man djup till och med jag

Jag kännde det sakta komma, djupt inne i hjärtat.
Jag vill inte se och jag vill inte höra.
Jag ville inte acceptera att du ska bli någon annan än dig själv.
Jag ville inte att du skulle börja glida ifrån mig mer och mer.
Du och jag som skratta tillsammans på morgonen, på kvällen.
Men sakta men säkert försvann det till skrik och tårar.
Sakta men säkert kunnde vi inte bo under samma tak.
Jag måste upprepa min ilska mot dig för att inte känna saknaden.
Jag vill inte hata dig och jag vill inte att någon annan ska göra det heller.
Vad jag än sagt så älskar jag dig.
Men jag kan inte låtsas som ingening, jag kan bara inte göra det
efter allt som du omedvetet utsatt mig för.
Du har blivit blind av dig själv och det enda som står i vägen
mellan oss är just du.
Var vänlig och flytta på dig själv så jag kan få komma åt den riktiga du
och få krama dig och känna värmen mellan oss som jag inte kännt
på en väldigt lång period.
av: Josephine Boman den 4 maj.  Absolutjosephine.blogg.se

har man aldrig haft mensvärk får man inte säga, vad löjlig du är!

HELA söndagen bestå magsmärta och dåligt humör! Jag har så ont, jag vill inte röra mig när det är tydligen det bästa jag kan göra. Den som kom på att röra sig hjälper mot mensvärk var en idiot, kunde inte den personen kommit på typ något annat som typ; släng i dig en chokladkaka så mår du toppen igen!


SVERIGE - SPANIEN

Senare på kvällen var det dags för matchen, alla var taggade Linda, Amanda, Pappa, Lillebror Louis och hans kompis Leo, ja alla nästan.. Inte jag och min styvmamma Mia. Hon plockade och diskade efter gästerna. Jag bönade och bad komigen vi gör något annat! "Men jossa det är sverige det måste man se!" Nej hörrini, jag kan heja på  Sverige utan att se matchen. Jag slängde mig i sängen och läste  bok istället, min nya bok. Jag älskar att läsa det gör jag verkligen! Helt undebart, har dock inte ofta tiden till det. Som liten kunde man inte se mig utan en bok i handen! HEJA SVERIGE!



bästavänner och blommor

Det regnade, men vi tog en promenad ändå. Vi vandrade och lät regnet falla på oss, men det gjorde ingenting vi skullle ändå byta kläder snart, så vi plockade blommor. En varsin bukett längs lantisvägen. Jag gick och tänkte då när jag såg er gå och plocka blommor, hur glad och lycklig jag är över att ha er här och att ni finns i mitt liv!

Släkten är bäst!


Ja gott folk, Idag åkte jag och mina två underbara vänner Amanda och Linda ut på landet. Klockan två skulle nämligen en del av mina släktingar på pappas sida komma ut och vi skulel fira att jag har gått ut nian. Nej jag har inte glömt, min underbara Farmor fyllde år då också så vi firade oss båda på olika sätt. tack för alla fina presenter!
Detta fick jag:
* halsband och örhängen från pilgrim - Farbror Stefan och hans flickvän Annika
* halsband från guldfynd - Faster Cilla
* Pengar sammanlagt 1000 kr - Farmor, Faster Eva & kusin Anna, Kusin Jenny m. Familj
* Cesars hundviskarens bok ( ni vet han på tv4+) - StyvMamma Mia och Lillebor Louis
* 2500kr - Pappa

P.S jag håller på att spara pengar till en hund, det kan föklara en del (: 

Åh, jag bara älskar min fantastiska släkt!

The guru och två av allt

Fredagen bestod av 2 chips påsar, 2  chips dipp, 2 läsk och 2 underbara vänner! ja och en film som gick på femman som hette the guru, men det får inte stå med i min första mening för då förstörs 2 grejen höhö! Jag hade en mysig fredagkväll kan jag mycket väl erkänna.


Antingen älskar man den eller så hatar man den!

Jag är kär! Jag erkänner, jag är så kär i den här låten! Videon är inte den bästa tycker jag, men åh underbara låt!


Jag är en vampyr - Markus Krunegård

Musik man bara älskar!


Potential break up song - Aly & AJ
Chemicals React - Aly & AJ
I'm good I'm gone - Lykke Li
Everybody but me - Lykke Li
Naive - The Kooks
Sway The Kooks
HeartbeatsThe Knife
Before you know it - Adam Tensta
Killa - cherish ft young joc
Crazy pipes - Dj bomba
No sleep to night - faders
Rider omkring - Freestyle
Good girl, Bad boy - Junior Senior
Elegi - Lars Winnerbäck
om du lämnade mig nu - Lars Winnerbäck och Miss Li
Jag är en vampyr - Markus Krunegård

Snart åker hon!



Som ni kanske vet har jag tappat all shoppinglust. Jag är trött på att shoppa och tycker det är trist, men idag drog jag ner med systern. Vi köpte grejer som hon ska ha med till Frankrike, hon åker snart! Jag bjöd henne på lunch; Mellan pommes på donken! Mättande var det! ooopps! där ljög jag! Jag kommer sakna dig älskade Emelie!

Fredag den 13 är överskattat

Jag har inte märkt att det är otursdag än så länge, (peppa peppa ta i trä)! Nej du, fredag den 13 är som vilken dag som helst! :)


Egoist? javisst!

Jag klarar inte när en nära vän skaffar pojkvän, hur gulliga dom än är! Men det innebär att jag måste dela med mig av min vän, min bästavän! Det går inte, det är fel. okej det är inte fel. Jag försöker få bort det där. Men det är svårt, då måste jag ju släppa taget om henne. Nu är det dags för mig att göra det. Ush vad jobbigt! Men han är en jättebra kille, luuuuuugn josephine! Snart kommer bontana fram, det vill vi inte även fast hon är cool (för dom som inte hänger med..bontana är mitt ego!). Nu är det dags att börja dela med sig. Lycka till mig själv!

alltid finns hon där!


Har ni någon gång kännt hur stolta ni är över en person som står er nära, närmare än nästan alla andra? Jag har det och nu kommer ett litet snyft inlägg om hur underbar min bästavän är. Jag började tänka på våra minnen och alla fina stunder och då började tårar komma. Löjligt? kanske. Men några av er vet nog vad jag snackar om. 14 års tid har det vart hon och jag, varje dag. Så när det går två dagar utan att vi har träffats då blir det panik! Hittade också en liten dikt jag skrev till henne som jag kan dela med mig:


Alla har en, vissa finner dom aldrig

andra har turen och hittar dom snabbt

Jag var en av dom lyckliga personerna

Jag fann den personen väldigt snabbt

min bästavän, min glädjespridare, mitt solsken


två kroppar - en själ

Det är verkligen så, och jag menar det

innerst från mitt hjärta, du är min bästavän

Du är min sol. Jag fann dig, jag släpper dig aldrig.

Jag vet att det är sann vänskap som aldrig dör ut

för så länge du finns, så finns jag. Amanda

Du ger mig liv, en äkta självsfrände är du.



myskväll med indianen Kristall

Senare på kvällen mötte jag upp Christel, vi köpte glass och sedan drog vi hem till henne och kolla på tv och snackade om massa saker. Det är härligt det! Vi drog oss ut på en gård nära oss båda och satt där ett tag, det var skit skön kväll! Vi började snacka skräckfilmer och gånger vi har vart rädda, så det var lagom kul att dra hem vid tolv... Dessutom krånglar mitt portlås och stådär och försöka få upp dörren och en fyllegubbe vinglar närmre och närmre ger en lite panik! Det gick bra tillslut ändå.

citat av homer simpson

"Vampyrer är bara fantasifigurer! Precis som älvor, tomtar och eskimåer!"

Systeryster


Okej, såhär är det. Jag står min syster väldigt nära hon är en av mina bästavänner. Nu ska hon dra till frankrike på fredag natt eller mer lördagmorgon klockan 2. Hon är borta i tio dagar, kan ni fatta TIO dagar?! nej fyush, så länge kan jag inte vara utan dig! Du är bäst!

soffan+film+massa gott = aldrig misslyckad kväll

Jag skulle bara vilja slänga mig i soffan och ha vardagsrumsbordet fullt med chips,godis,läsk,dipp och kanske en pizza. Slänga i en av mina favoritfilmer. Det vore nu så underbart.


Lyssna, jag kan inte annat än älska den! Kan ni?


Där stod hon och flaxa med armarna som en galning för en taxi.


Igårkväll var jag ute med en massa trevliga människor. När dom flesta dragit och klockan började närma sig sent beslöt sig Mica, Christel och jag att dra oss hemåt. Vi vandrade i tio minuter med kalla och blöta fötter och trötta ögon då vi ser en taxi och Mica börjar vifta som ja, jag vet inte. Taxin stannar och vi försöker få åka med gratis, efter ett tag fjäskande så kollar han mystiskt på oss och sen säger han "vad får jag för det" och småler. Då kom den nojiga josephine i farten och börja skrika om en 50-lapp. Japp vi fick åka med för 50 kronor. Med en lättnad av att få skjuts hem och slippa gå sätter vi oss bekvämt. Då svänger Taxin en konstig väg och jag vet det är en taxi men jag blir ändå lite rädd. Mica som satt i fram sa åt han att svänga vilket han gjorde tillslut. Vi kom hem tillslut i alla fall. Det var shysst av han, trots att jag fick en känsla av obehag då och då.

Hur mysigt är det att krama en lyktstolpe?

Jag och min storasyster Emelie var på väg hem från stan idag och när vi är nästan hemma så träffar vi Jens. En sjukt skön kille som jobbade ett tag på skolan. Vi stod och snacka om vad han gillar hos tjejer och så säger han skönaste kommentaren "Men det måste ju finnas lite att ta i, Hur mysigt är det att krama en lycktstolpe egentligen?"

Jag är nog enda tjejen som inte älskar att shoppa

Visst, har man pengar och är verkligen på hugget för att köpa ett nytt plagg, klart jag älskar att shoppa då. Jag klarar inte bara av och springa runt i flera affärer och kolla runt. Det är så jobbigt. Jag gillar att bestämma mig ska jag ha en kjol då köper jag det, och letar efter det. Hittar jag något annat så får det slinka ner. Men shoppa 6 dagar i veckan, nej tack!

Härliga morgon

Åh, jag hade en sån underbar morgon. Jag kom i säng klockan tre igår natt, och jag hade glömt att stänga av larmet på min mobil  så den började pipa klockan åtta. Med det stora léendet på läpparna och det pigga ögonen så stängde jag av den. Jag beslöt mig för att somna om. En timme senare vaknar jag att det dundrar musik, låter som någon har satt på stereon på högsta volym i rummet. Det är nära på vibbrerande väggar. Med mitt glatta humör ålar jag mig ur sängen, öppnar dörren och tänker hur härligt det är med rock musik nio på morgonen och sjunger glatt "viiiilll duuuuu säääänkaaaa muuuusssiiiiiikeeeen taaack!"

tror ni förstår att jag inte alls var på bra humör och jag var inte glad och jag sjöng absolut inte jag skrek för full hals "sääääääääääänk"..... härliga mysiga morgon!


Jag beundrar er

I januari var jag i Afrika med min familj. Min lillebror har släkt där för hans pappa är gambian. Det betyder att vi åker runt och hälsar på släktingar osv. Vi var två veckor i Gambia och en vecka i guinea-bissau. Jag har gått omkring i byar där dom bor i hus av lera, där dom inte har ekonomi så dom klarar sig, men ändå är dom så glada. Dom ler och dom skrattar och dom är så givmilda. Trots att barnens framtid ser inte så ljus ut, de kommer ha svårt att hitta jobb, men dom gör sitt bästa av sitt liv och skrattar och ler. Dom kan verkligen värdera livet på ett sätt som jag inte kan. Jag beundrar er, det gör jag verkligen


inte för att skryta... eller jo kanske lite!

                                                                     
under denna termin har jag:
* Blivit röstad till "skolans pangbrud" av alla nior
* blivit balens drottning på balen
* Höjt mig i mina betyg
* kontrollerat min ilska mot en viss person
* fått nya fina vänner
* fått mer kontakta från personer från min klass i sjuan
* Höjt mitt självförtroende
* Vågat gör det som känns bäst för mig

damn it feels sooo gooood!


Josephine vill ha ... och bontana för den delen med!



Jag vill jättegärna ha denna söta klänning. Den är så söt!

bjuder på mig själv;

Nu drar jag lite sanningar om mig själv:

1) Jag har döpt mitt ego, det gjorde jag i Afrika efter en jobbig, men spännande dag. Jag döpte mitt ego till Bontana (fråga inte varför) men hon är jättecool och kan allt.

2) Jag har svårt att få tjejkompisar, men lättare att få killkompisar och så har det vart sen jag var liten.

3) Jag är rädd för det mesta, som tex: mörker, hästar, vatten, clowner, misslyckas och döden

4) Jag älskar att dansa fruktansvärt mycket. Jag har dock svårt att dansa när folk ser mig, men när jag ensam hemma och stereon går på då släpper jag loss.

5) Jag är jättebarnslig. Jag är sjukt kär i barnfilmer som är animerade och tycker fortfarande att rulla ner för en backe eller springa i orörd snö eller till och med slå över till disney channel och kolla på brandy och herr morris.

6) Jag bor jättetrångt. Vi bor hela min familj på fem personer i en tvåa och det är inte för att vi itne har råd med större, det är för att för tre år sen kom nya familemedlemmar hit, styvmamma mia och styvlillebror louis och sen dess har vi bott såhär och jag älskar det! jag trivs jätte bra!

7) Jag har lärt mig att acceptera mitt liv som det är och ta dagen som den kommer och jag älskar mitt liv sjukt mycket! Jag tycker det är helt underbart.  Även om jag någon gång grinar och tycker allt är piss.

8) Jag älskar verkligen älskar att äta mat, jag hatar att laga den, men äta den det är ljuvligt! Prova på nya maträtter och upptäcka fler favorit rätter!

9) Om jag ska ha barn vill jag adoptera.

The war at home


är det bara jag som är helt kär i den här serien? Helt underbar!

Och det är gussi?

I väntan på att klockan ska ticka snabbare så jag kan börja dra mig utåt och träffa min kära vänner på numera fördetta skola så roar jag mig med ett youtube klipp från pyjamas som är en stor favorit hos mig och min tvillingsjäl Amanda.

varje dag upptäcker man något nytt

           

 
Jag har hört att Nicole Richie har riktat in sig på att ha en gästroll i gossip girl nästa säsong, men det är fortfarande oklart. Jag är inte så insatt i gossip girl, men är ärligt talat nyfiken på hur det blir och om hon ska gästspela vill jag inte missa det!

josephineligt bevisat att reklam kan vara roligt!



Man kan inte låta bli att skratta! Om du inte skrattar så vet jag att du sitter där med ett léende på läpparna!

P to the REDATORS

Jag ska bara lägga in att jag är så förbaskat lycklig för jag kom in i Predators och att jag längtar att få sätta gång att träna med alla härliga tjejer i laget och lära mig mer och mer av coach Pauline.  TJOOOHOOO!


Hejdå Högstadiet och min kära klass!


Jag känner mig inte redo! Ska vi inte alla gå ett år till då?
Japp nu säger man hejdå till högstadiet och dags för att bege sig till gymnasiet. Jag hade panik när jag skulle välja men nu blir det dansklass och det känns jädrans bra! Det ska bli så himla kul! Jag har planerat min framtid, hey det är alltid bra att vara förberedd?
* Plugga på i gymnasiet och gå klart där
* Aupär i USA ett tag
* Bartender utbildning på mallorca
* Hem till Sverige för att utbilda mig inom psykologi och jobba med ungdomar som har det svårt. (man kanske inte behöver psykologi utbildning till det men jag är super intresserad av psykologi!)
* Åka till Afrika och jobba med Hiv smittade barn
* Tillbaka till sverige fortsätta jobba med ungdomar 

Jag ser det inte som fasta planer, men iaf något jag skulle vilja göra.

Clapton om hunden själv får välja!

Mamma har köpt en hund, då blev lilla jag glad som en treåring när den får en påsegodis på en tisdag! Vi åkte hämta den lilla krabaten, Han är en blandras mellan chihuahua,kinesisk powderpuff och tempelmix. Efter många namn förslag och många borttagna stod det mellan fyra namn, Elvis,Melvin,Lennon och Clapton. Mamma sa alla namn till den lille och så fort hon sa Clapton gick svansen i 120. Så Clapton är nu sötnosen namn!


Nu är hon på G igen

Hallå gott folk!
Nu är hon på G igen. Josephine är tillbaka!

mvh absolutjosephine

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0