inte bitter - populärmusik


sådärja, lite skön musik & tankarna far till en annan plats, just nu är jag på ett ställe med ett bord framför mig med en kebab tallrik och massa frukt. Asså inte tankarna inte på riktigt!

fakta om kebab enligt wikipedia med små inslag av min åsikt.

kebab kommer från det turkiska ordet kebap som betyder grillat kött. När man tillagar kebab så sätter man det på en pinne som snurrar runt occh vad det är bra för vet jag inte. Sen tar man en sån där grejsimojs som låter irriterande och skär av lite kebabremsor. I Sverige anses Kebab vara snabbmat och kan jämföras med donken food, men jag anser då att kebab är bra för själen.


HAHHAHAHHAHAHHAHA

kom på en kul grej bara, jag och amanda (min bästavän) snacka lite idag. På något sätt kom vi in på att snacka om pruttar, 
 
någonting så här var det:
amanda "ja men även fast man har en pojkvän och man har vart tillsammans i kanske ett halv år vill man ju ändå inte lägga värsta brakarn innför han"
jag: "nej men faktiskt, jag tycker att man ska få uppskattning för att man fasktiskt håller sig och får ont i magen för deras skull"

HAHAHHAHAAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAH
det tyckte vi var kul!

sådärja nu piggna jag till lite!

audition gick bajs , känns helt fantastiskt.

audition idag ju, det gick verkligen åt helvete. Saker som jag kan gick jätte dåligt och saker som jag inte kan gick ju då jättejätte dåligt. Jag fattar inte hemma gjorde jag saker så bra, sen kom jag in dit och allt gick bara rent ut sagt åt helvete.
Jag kan inte säga att gjorde mitt bästa för det gjorde jag ju inte även om jag ville och försökte så blev allt fel.
Jag har bytt kost för att kunna vara frisk för att kunna göra mitt bästa och ha bättre närvaro på träningarn efterssom socker har tagit bort mitt imunförsvar.
Jag har stretchat nu minst 4 ggr i veckan i två veckor nu, men framöver kommer jag stretcha minst en gång per dag sex gånger i veckan för att bli vig som en jag vet inte vad.
Känns som att jag inte kan göra mycket mer nu, jag är så besviken på mig själv just nu.

jag måste hitta en dold talang och det är fort, alltså jag kan ju äta sjukt mycket och jag rapar minst fem gånger per dag, men allvarligt det känns inte direkt som en talang. fladdra med näsborrarna känns för vanligt. Men jag måste hitta en dold talang så det känns lite bättre.

tack och hej från mig.

aouch

min mage värker, jag är nervös :(

Evil plans

Jag ska ju på cheerdance audition idag egentligen borde jag raka mina ben för dom är lite stubbiga och vassa hårstrån tränger sig fram, sen  fick jag en idé.
Jag ska kavla upp byxbenen så mina kära stubbiga kniv  ben blottas, sen ska jag råka stöta till andra dansare med mina ben så mina hårstrån gör så dom börjar blöda och inte kan vara med längre!
Moahahahahhaahahhahahhahaha

nej då så elak är jag inte, elleeeer?!

nej men allvarligt, jag vågar inte hoppas på för mycket så jag föväntar mig inget och dom som kommer in är dom som coach pauline anser platsa bäst just nu. Fler chanser kommer i sånna fall, men nog jävla ska jag göra mitt bästa för jag vill så jättejättejätte gärna fortsätta med cheerdance.





....

HAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHA
EMELIES LUGG
HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHHAHA

update!

Min syster somna med en boll i luggen, alltså inte en boll man leker med utan en bollfrisyr. Nu har luggen korvat sig och det ser jättekul ut.
HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA
Sen när hon åt frukost så fick hon ost och brödsmulor i luggen och det såg jätte kul ut, sen försökte hon ta bort det men hon misslyckades det. Sen på tredje försöket fick hon bort det, men det var kul så länge det vara!

bild från igår då vi åt på bryggan hon åt pizza och jag en sallad. Inga smulor har hon i håret i alla fall.

Premiär användning för "okej jag erkänner...."

Dags att köra igång okej jag erkänner för jag måste erkänna en sak!

När jag var liten så vågade inte jag spola på toaletten för jag trodde att det skulle komma en häxa upp ur toaletten och ta mig. Alltså när jag spola locka det fram häxan.... ehehe lite pinsamt nu när jag tänker tillbaka på det. Anyway när det är natt och det är helt tyst så tycker jag att det är läskigt att spola nuför tiden när jag har kissat... ja det sista var kanske en onödig detalj. Jag tror inte längre att det kommer en häxa när jag spolar utan en vampyr...höhö SKOJA! Nej men allvarligt nu jag är bara rädd för ljudet av när man spolar och det är natt och allt är tyst. Kanske har det med att göra från när jag var liten.....


här är jag ett oskyldigt litet barn som helst undvek och spola för ingen häxa skulle ta mig. Och klago mål fick jag från familjen för att jag aldrig spola... Dom kanske ville att jag skulle bli tagen av häxan. backstabbers....

Premiär använding för "Josephine funderar"

Då är det dags för Premiär användingen av Josephine funderar!

Mensvärk gör förbaskat ont, det vill jag lova. Så det här är något jag har funderat på och jag  tror nog att det ska stämma.

Den som kom på att det är bra att röra sig när man har mensvärk var en man.
Och den som uppfann alvedonen var en kvinna.


Kolla in vad jossan fixar

aah då har jag kirrat två nya kategorier som heter "josephine funderar" och "okej jag erkänner" bara för jag funderar väldigt ofta och jag har mycket jag måste få lättat på hjärtat. Kommer nog använda dom kategorierna väldigt snart känner yao


Catch up with you later!


this is my crib

visa vad du har skaka rumpan nu!

borde sova jag är så tråkig nu...


update

jag gick ner på stan med min syrra idag, vi såg en brud som var galet likt en kompis till oss. Vi börja gå mot henne och le lite fånigt men hon bara kolla på oss som vi var dumma i huvudet. Vi testa och vinka men efterssom vi inte fick en vink tillbaka och vi stod  tio meter ifrån henne såg vi att det inte var hon.. PINSAMT!

jag har en plan ;)

jag ska börja skriva lite tjafs här för att underhålla mig själv när jag har tråkigt :) jag bryr mig inte ett bajs om någon läser eller inte utan det är mer att jag skrattar åt mig själv när jag skriver ett inlägg för ibland är jag faktiskt riktigt jäkla rolig...fast just nu skrattar jag inte dock...det kommer mina vänner det kommer! :) ärligt talat när jag läser mina gamla inlägg från 2008 så skrattar jag hejvilt. Sometimes I just love me



RSS 2.0