nu när jag ändå har ont i röven...

.. och väckte säkert amanda när jag tappa mobilen i golvet, satan!, vill jag berätta om min värsta busstur till skolan någonsin!!!


Allt började med en gosig morgon och amanda var sjuk från skolan så jag var lite smådeppig. Jag går ner till bussen och kollar mot min busshållplats och där står minst 30 UNGAR! och dom som känner mig vet att jag har lite svårt när det är för mycket barn omkring mig. Så jag tar ett djupt andetag och bestämmer mig att jag inte ska lakka satan på dessa oskyldiga snoriga barn. Jag ställer mig en bit ifrån men barnen börjar snabbt omringa mig, skrikandes och snorandes och tjatar minst 100 gånger var, vilket blir 3000 gånger sammanlagt om när bussen ska komma. Jag ville bara skrika åt dom, jag gjorde det inte, jag behärskade mig. Anyway bussen kommer, ungarna börja hoppa, jag häll på att bli yr av allt hoppande. När jag väl ska kliva på bussen ja då kan man inte låta en ensam person kliva på först nejnej 30 ungar ska gå på före mig. så jag fick köa i tre år... väl på bussen hör jag skrik, ser att min busshållplats som jag ska av på närmar sig, jag blir lycklig, jag trycker på stopp och... BUSSJÄVELN SKITER I ATT STANNA! så jag fick traska i tio minuter stressad som sjutton. Jag åker aldrig mera buss utan dig amanda HÖR DU DET?!



ser du hur det går när du lämnar mig sådär?! fyyy!
var vänlig att respektera den gamla bilden

gulligull på bruden!

ja nu sitter jag hos amanda, hon slumrar så sött kvart i åtta på kvällskvisten. Meningen var att hon skulle hämta saker, men stackarn var så trött, sliten och hade huvudvärk så jag tvinga henne slumra till i minst en timme. Sen ska hon packa och dra hem till mig där hon ska bosätta sig i en mysig vecka!


jag gillar att jag ska ha amanda hos mig i en vecka och det gör tydligen min vovve mé. Dom delade säng igår natt. Jag blev dissad.....av min egna hund...

kolla in sötnosen!


det där är ju då min bästavän!

sjuuukt crazy myckert jobb alltså!

08.00 klockan ringer, jag går upp. 09.15 åker jag till jobbet med amanda och pernilla. ca 09.45 börjar jag jobba.

för er som undrar jobbar jag i ett café/resturang. Jag står enbart i cafét, eftersom resten av personalen behövs till att servera så står jag själv i cafét och när det är fint väder då är det ikke kul. Stressigt som sjutton men det går bättre och bättre varje gång och man stöter på roligt och intressant folk.

två goa japaner eller kineser kommer in, pratar på urusel engelska, ler som om leendet ska fastna, och knäpper kort överallt. man blir ju lycklig av dom!

en dam kommer och skäller ut mig för jag ahr tagit för mycket betalt. hon skäller högt och länge, jag räknar ut på miniräknaren. Visar sig att jag råkat tagit betalt en femma för mycket. Hon blev lite generad eftersom hon trodde att det var mer, pinsamt för henne.

17.30 allt är städat och klart jag åker hem nu, 18.00 jag är hemma, 18.10 jag går ut med min hund, 18.25 jag kommer in med min hund. 18.27 jag springer ner till ica, 18.35 jag slänger mig på cykeln och kutar ner på stan. 19.10 jag hjälper julia städa kontor. 22.15 jag är hemma, jag somnar på en gång.


tänkte sova men först ska jag...

..... berätta om traditionella kvälllsrutiner.

OM NÅGON MER ÄN JA ÄR HEMMA:
- ut med douglas
- tvätta av smink osv
- gå på toa och kvällskissa
- kolla att spisen är av
- kolla att dörrn är låst
- lägga sig i sängen
- var spisen verkligen av? bäst att gå upp och titta
- lägga sig i sängen
- var verkligen dörren låst? bäst att gå upp och titta
- lägga sig i sängen
- är jag kissnödig igen? nej! elle? kanske bäst att kissa, jag är ju liiiteliiiiteliiiite kissnödig!
- gå och kissa två droppar
- lägga sig i sängen
- garderobsdörren är öppen
- måste gå upp och stänga den
- slänger mig i sängen och vägrar tänka på annat
- får för mig att jag är kissnödig, skäller på mig själv och somnar

OM BARA JAG ÄR HEMMA:
- ut med douglas
- kommer in i hallen och tar skohon
- går igenom varje rum och garderob och viftar hejvilt med skohon om någon står där, hugger lite här och var liksom
- vågar inte tvätta av sminket
- skyndar mig på toa, vågar inte vara instängd så länge
- kollar spisen och dörren
- hämtar kuddar och täcke och lägger det i pappas och mias säng i vardagsrummet
- låtsas glömma släcka i hallen, inte för att jag är mörkrädd eller så
- släcker taklampan, råkar glömma och släcka en liten lampa. Inte för jag behöver nattlampa.
- vrider och vänder mig i sängen har jag låst och kollat spisen?
- vågar inte gå upp och kolla
- blir stångad av douglas, inser att det är dags att sova
- somnar rädd


jag tänkte bjuda på ....

jag tänkte bjuda på mina olika sidor :) vadå ha tråkigt? du kan va ha tråkigt!

Det var bal i nian, min syrra hade snyggat till mig (hon går stylist). Jag blev balens drottning och skolans pangbrud. Den kvällen var det ett groft hello till mitt självförtroende.

jag sitter där bakom och drar en wannabe odjuret i skönheten och odjuret pose med en norrman i knät. Jag är på festival (storsjöyran). Jag var äcklig, ingen dush på dar här inte. Ena ölen efter den andra i handen. Don't blame me for my look that day blame the norrmän som gav en kung till en gud dvs mig!


och såhär gott folk kan en vanlig josephine se ut en vanlig dag. Det är nog här jag trivs bäst med mig själv. Jag är inte prinsess vacker som på balen, för det ska man bara vara vissa tillfällen annars blir det ingen effekt. Jag ser inte ut som ett monster goes a la fjortis utan dusch i ett par dagar. Nej här jag bara josephine :)


Amen dom är ju för góa!

min gulliga dator har lakkat satan (för er som inte förstår sig på mina ord så är det ett ord för allt dåligt som jag använder en del). Så jag kan nu inte ladda up den bild jag hittade på özz, måns, björn och soran, men dom var galet bra. Och bra platser hade vi tre (emelie,marie och jag). Vi satt på sjätte raden och det var suveränt. Dom är ju allt för härliga och góa. man kan inget annat än att gilla dom. Helt klockrena komiker!


njut av en bild på mig istället, glad, röd, och puttinuttig!

varm smörgåstårta och trevigt sällskap

Moster står och lagar smörgåstårta när jag kommer in. Jag var före min syster hellyeaaah! Marie min moster skulle tydligen värma den, jag var lite skeptisk till det men en tugga och jag var såld för 2 cameler. Skoja bara! men det var supermega gott! Jag måste bara säga att god mat och ha sällskap av min syster och marie är toppen. Helt galet bra. Sen hade jag en kort stund..igen.. att fixa mig på för sen var det taxi till musikens hus för en dejt med özz,soran,måns och björn!



men ingen stress i världen kan hindra mig!

shoppingtur med arash :)

klockan var halv fem jag och arash slänger oss på amandas moppe och kör ner mot stan, ni förstår jag är en sån bästavän som alltid ställer upp. Jag skjussar min lilla söta iranie bästis till hans affär där han älskar att shoppa. Eller jaa om nån shoppar åt han och det just vad jag gör, en sann bästavän kör hela vägen ner på stan stressad som en galning som ska med bussen och har kryckor och handlar åt grabben. Det gick, det blev lyckat. Klockan gick fort...för fort. Ska vara hemma hos moster om en halvtimme, jag är ful...helvet jag har inte hunnit snygga till mig. Okej jag är inte ful jag erkänner jag är så fucking snygg om man får ta i med självförtroendet. Jag kastar i saker i min väska, ropar med min gulliga röst på min gangster hund douglas. Drar ut med han, kastar mig på cykeln till moster marie. Yes jag hann! okej jag kom 10 minuter försent men det är så vi gör det i min familj!


en bild på min käre vän, som jag har fixat yaaman jag vet vad ni tänker, tänk om jag var så ball som josephine. Ja gott folk tänk er det!


yo my blogg from another...dogg?

nu är jag hemma från stan, tove hittade en snygg t-shirt för 50 spänn, ett bra kap om jag får säga det själv. Nu ska jag ut och traska med hunden sen ska det bli en träffa med amanda och arash förhoppnngsvis Tove med.

btw jag e ganska hungrig måste försöka hitta tid då jag kan proppa i mig lite food, gärna kebab!


Nu ska Tove hitta nå snyggt!


nu drar jag ner på stan med den här snyggingen tove med sin mamma-dialekt! yaaaman!


jag vill bara tillägga...

att jag har ont i arslet och är galet hungrig


tudeeeelooooo!



jag har ju en nästan för vacker syrra vill jag också till lägga!

amen vafan people det är ju ny design!

okej nu är det ny design här va :) headern är jag ganska nöjd med, den tar fram mitt rätt jag höhö!
däremot blev bakgrunden lite för barnslig jag gjorde nog lite för mycket stjärnor, den blir som en barntapet. Men som en vän till mig skulle kunna säga nu "du kan va en barntapet!" så den får se ut så tills vidare då jag orkar göra en ny design. Komigen people klockan är fan halv ett det är sovedags. Först ut med voffsingen!


doggelito!


ÄT MER KEBAB! - BRA FÖR SJÄLEN!

Moster, Syster, komiker kan det bli bättre?!

Imorrn (lördag) har moster fixat biljetter till Björn, özz, måns och soran live i musikens hus! tjooohoooo! vi har rätt bra platser också! fyfan vad sköjj! jajaja jag känner doften av eran avundsjuka hit! lalalala!

Imorgon under dagen då händer det va!


Imorgon (lördag) ska jag träffa min vän arash! han som har huvudrollen i filmen (filmen är gjord av maja, hon är grym på filmer fan!) anyway jag har saknat den min lilla krabat till vän aka min bästavän. Galet kul!

åhhh, när jag ser den här filmen så saknar jag min gamla klass från högstadiet, ni ser en del av grabbarna på filmen. 

shyrre familjen shyrre!

jaja, men det är ju mysigt när man är galet mörkrädd att bli lämnad ensam hemma. Pappa och MIa har åkt ut på landet och lillebrosan sover hos en polare i gottsunda. Jomen fett nice att släcka alla lampor själv...somna själv...vakna själv...bli rädd själv... okej jag har ju Douglas det känns tryggt iaf! Anyway vem lämnar mig så här?! okej pappa och mia erbjöd sig att jag fick följa med ut på landet, men hallå? hur nice är det att sittaute i ödet där närmsta befolkningen existerar är en mil bort typ.

amen tja ba!

Jag har ju då inte haft tillgång att skriva för jag har liksom vart ledig från skolan och drog till hälsingland sju imorse och hälsa på min mamma som är på semester, jag har haft det soft som fan. Det var mysigt att träffa mamma igen jag har inte sett henne på två eller tre månader tror jag.

Så vad har jag gjort under dan förutom myst med min mor?

jo jag har solat solarium, men det lär ju vara något fuckat med det. Jag är hur blek som helst på sidorna, lite brunframsidan brunare ryggen, röd i fejjan och skit brun på rumpan. Amen nice då, nu vet jag att min rumpa har lättast för att bli brun....kul....nu kommer man säkert bli kallad för brown but och folk kommer tro att jag har smutsig rumpa om dom inte fått höra hela historian...ajsicken!!

jag har badat i en varmpool, kört gris (ni vet bolleken) med mamma och syrran. Jag satsade att kasta bollen i skallen på dom, det blir liksom svårast att fånga den då.

Det har vart mycket skratt under dagen! jag älskart!



godnatt, godnight, där tog det stopp

hello people from my sleple!

It's time for the king to leave the computer and go to the bed. da royal bed. First I must gå ut och gå with my doggy! he's cool, but not like me I'm cooler.

Amen vafan people. Det är ju sovedags klockan är över tio oooh den är 22.22 exakt nu. Nu tänker en kille på mig weeeooo!  undrar vem det kan va?  dön dön dööööön! (ni vetfilmljudet när typ en dektekttiv hittar bevis material eller något i den stilen)


ÄT MER KEBAB - It makes you happy

barnlekar och dess namn... I don't get it.

kurragömma
.. kurra gömma.. varför just detta namn? Var det nån som hette Kurra kanske och andra skulle gömma? Eller är det egentligen att man ska gömma sig och sen kurra för att man ska bli hittad?

Blind Bock, Blind fattar man ju , man ser inget. Bock det är en sån där djur som låter bää. Sammanfattning en blind bock. Hur kommer man på ett sånt namn?



staden baden taden

Efter skolan skulle jag, min lata vän amanda, min manliga vän hanna dra en stan. Bussen kom, den var full, den körde förbi. Jag rösta på att gå, jag blev nedröstad.  Så vi tar bussen... en hållplats... sen hoppar vi av för vi såg våra polers som gick istället för buss. Väl nere på stan var jag och hanna hungriga det blev donken för hela månadsslanten av det jag hade kvar vilket var 50 spänn. Det blev pommes tävling och en hel del rapar. Amanda och Robin hjälpte till att käka.

jag tror hanna är nog den segaste människan i världen på att köpa bh:ar eller neej amanda är nog det... dom är nnog rätt lika.

Tack för en härlig stadstur hörrni!

jomen vafan jag gillart

Idag var det svenska också, med en av mina favorit lärare, dock de flestas hatlärare. MEn hon  har alltid varit shyrre mot mig så va fan. Jag älskar att skriva så jag skrev som tusan! Lärarn kom och läste lite av det jag harde skrivit och sa "det här var ju jättebra! försök få in personerna lite mer, annars är det jätte bra!"

inte för att skryta liksom.


at school I har fortfarande endless fight with my lärare

JAG BLIR GALEN! okej visst jag är inte megaduktig på min kära mattelektioner, jag sitter inte tyst som en tråkig mu, men det beror på att jag inte fattar nånting trots att jag fått lättare bok. fyfasiken för matte! Detta leder till att jag pratar, och andra pratar med mig. Sen hör man "nu får ni vara tysta där borta jag blir galen" sen kommer tunga steg och så ser jag hur hon tar en stol sätter sig mittemot mig och skäller ut mig läääääänge. Jag menar det var ju inte bara jag.

jag "varför skäller du bara ut mig när det vara andra också?"
lärare "för att jag gör det, okej jag kan väl titta lite på andra också" *så tittar hon på dom och fortsätter skälla på mig*


VAD ÄR DET HÄR?! GAAAAAAAAH!

bland min krets är jag känd som...

... Bruden med egostunder.
... Bruden som kallar sig själv gud.
... Bruden som aldrig tackar nej till mat eller annat gott oavsett om jag är mätt.
... Bruden som rapar högt, oavbrutet och stolt!



Lär dig förstå josephine

som vissa vet så har jag mitt egna språk, inte med flit mina ord bara kommer. Så när ni nån gång för ett samtal med mig så kan ni förstå mig. Här kommer ord och tänk inte "undrar var hon har fått dom orden ifrån" för det vet ja inte dom ploppar ut bara från min högintligenta hjärna:

Taggaluri - Det betyder nu drar vi.
Lakkar satan - Det betyder jag blir så arg
Bullesnack - ett annat ord för bullshit
catcha - som det låter fånga fast jag lägger till ett a
gukimuck - ett ord som inte jag har skapat men som sägs i min familj på mammas sida. Gukimuck står för det mesta såsiga saker som sås, dipp osv. Så i min familj säger vi inte skicka mig såsen vi sägr skicka gukimucken.





du kan sitta ensam

Som vanligt går matten åt helvete, men inte sjunker humöret. Nejnej Jag och Amanda skrattar så vi gråter och dreglar..ja du läste rätt. Livet känns bra och så hör jag en röst "nu orkar jag inte med er mer! Någon av er måste flytta!". Amanda och jag drar till små valpögon och skrattar lite oskyldigt. Rösten fortsätter (som kommer från min matte lärare om ni inte hängde med det) "josephine kom och sätt dig här!" och pekar på en ensam plats. Helt jävla lonely. Jag hatar att sitta ensam, men hon fortsätter tjata. Inte jobbar jag bättre för jag sitter lonely med utsikt mot en vägg! Nej tvärtom då sover jag istället. Om du tycker det är så rånajs att sitta ensam och stirra in i en tråkig vägg så kan DU SITTA ENSAM!


100 spänn kvar..

Okej here's the thing. Jag har hundra spänn ch dom ska räcka i njaa ca 3 veckor. Vad ska jag göra för en hundring, lägga det i min spargris, har dock ingen...borde kanske köpa en hmpf... eller så köper jag tjockt med godis och annat gott!

jag röstar nog på alternatvi nummer två...åh vad svårt!

så kan ni rädda pinsama situationer:

1) om ni nån gång är osäker på vad någon bor men ni chansar och plingar på sen visar det sig att det var fel dörr, då ska ni börja sjunga julsånger och sträcka fram handen efter en slant. Sjung ba oavsett årstid!
Då slipper ni säga "oj fel dörr" och bli röd i ansiktet.

2) Om ni är ute och går och helt plötsligt ramlar pladask så kan ni börja åla omkring lite och rulla lite osv. Sen reser ni er upp och säger högt (så alla som såg hör) "det där var den dansen jag lärde mig när jag var i Asien(eller nån annan värdsdel) alla körde den på discon om och om igen"
Då slipper man höra "ojojoj gick det bra?"

3) Om ni ärpå allmän plats och behöver lätta på trycket. Då går du till den närmsta kompis lättar på trycket och sen springer du iväg. Då tror alla att det är din kompis.
Mycket smidigt och effektivt.

4) Om ni sitter på en fin resturang och du lägger av en höööög rap då säger du högt. "men hörrudu, det där var faktiskt väldigt otrevligt lär dig lite hyfs va?!" till den som sitter bredvid dig.
Det kommer då se ut som du kan vett och etikett. Och kske får du en applåd av en överklassdam.


Är någon förvånad?

ÄR NÅGON FÖRVÅNAD ÖVER ATT JAG ÄR SUGEN PÅ KEBAB?!

Undrar om jag kanske ska starta ett parti i riksdagen, Kebabpartiet, det låter riktigt gott och proffsigt! I mitt Kebabparti ska alla skolor servera kebab en gång i veckan MINST! Inte en snusk kebab utan riktig kebabhouse kebab! sen ska jag nog också starta en kebabskola där bara proffs får laga maten (dvs kebab).



MY OH MY! COME TO MAMA!

sött kusinbarn blir fyra år idag!

Idag fyller felicia 4 år hurra hurra hurra. Har dock ingen bild på henne...undrar varför.. Anyway grattis till henne!

åh det är så bra!


Jag ba älskar att kolla på den här dansen. Den är så jäkla bra och undehållande! Ett plus är att Twitch och Katee var ju mina favoriter!

GAAAH! GAAAAAAAH! GAAAAAAAAAAH!

hostar fortfarande. gick till skolan. håltimmar hela dagen typ. Höll amanda i handen när hon blev piercad. Fika hos tanterna. Hostar sönder mina lungor. Ska kolla på tränningen nu. Jag vill vara med! hostar varannan sekund. hinner inte skriva något mer idag eller ikväll.

pusss

jag vill bara....


visa er min vackra bästavän!

NI MISSAR VÄL INTE?!

GREYS ANATOMYS SÄSONGSPREMIÄR IKVÄLL 21.00?!
Kärlekkälekkärlek! Mitt absoluta favoritprogram!

chiken bapapapap

jag vågar inte se den andra filmen själv när jag är ensam hemma... Den heter stardust och rek:11 år.
Lite låg åldergräns jag tycker 40+ låter bra. Nej nu ska jag samla modet och kika på den. Hua!

vi snackar pain!

På tal om ingenting i atmosfären i synen av ett fjärde objekt så har jag jävlans ont i nacken!


Tänk som ett skinkpaket

GÖR DET BA! BA GÖR DET!
jag har en plan, en grej jag måste uppfylla. En grej som jag bara drömt om. Som jag ska försöka lyckas med och Lyckas jag ska jag samla mod för att göra det. Det kommer ta tid, kanske ett år eller bara några månader. Lyckas jag så säger jag vad det är, men tills dess är min mun stängd... så gott det går. Och nej Sesam öppna dig funkar inte till min balla käft!

and I will not tell för än I lyckas. If I will Lyckas såsäga.

Amen det är ju movie vafan!

Japp nu har jag köpt halstabletter och hyrt två filmer.

Den här är den jag har sett hittils. Den var supermysig. Perfekt att se när man är sjuk. Dock kännde jag mig stressad att uppnå saker i mitt liv som jag vill göra. Ganska töntigt jag har ju hela livet framför mig minus 16 år. Anyway den var värd att se!

jag blev ju rätt besviken lixom

yes det blev jag. Jag var rå taggad på skolan imorse, klev upp som ett lik. Tog ut douglas på en promenad sedan kom det..Hostan. Jag hosta som en galning jag trodde lugorna skulle explodera. Vilket dom tur nog inte gjorde. Så det blev hemma idag...igen.


en gammal goding när jag <-- och min syster ---> var sjuka.

RSS 2.0