tjaråååå

nu drar jag  östersund på storsjöyran och kommer hem på söndagen!
see you!

du kommer att sakna mig!

resfeber

okej jag ska bara upp till östersund som ligger i Norrland (?). Men nu börjar det kittla dödsoskönt i kistan. Nu har man resfeber! Idag ska tältet testas, packningen ska packas och josephine ska sluta vara nervös.

sällskapssjuk!

Efter ringt och stört min bästavän men gav upp att starta långa samtal pg hon inte var hemma och jag vill inte ge pappa dyr räkning, ringt syster för att hon skulle kolla på kingdom of heaven med mig dock kunde inte, jag har tvingat Douglas vara med mig och myst med han och jag har kommit på mig själv pinsamt nog mumlat för mig själv. Ja jag behöver sällskap, jag är beroende av det. I flera timmars väntan kom min lillebror Louis hem och med har han två kompisar jag bryrmig inte om dom är tre och fem år yngre. Huvudsaken är att jag har någon att prata med! wawaweeewa!
och bad josephine som gick till affären för att köpa frukt och osaltade nötter men istället köpte cheeseballs!

puuuh, det var nära att jag höll på att bli galen där ett tag!

jag är inte kristen men hungrig.

Jag är inte kristen, men jag är hungrig. Om gud fanns så skulle det plinga på min dörr om ett par skeunder och säga "hej var det du som beställde kebabtallrik XL?" även fast jag inte hade gjort det så hade jag nog nickat och rodnat lite, men vart jävlig glad för snubben gick fel, så vad säger guddan? om du finns, langar du mig en kebab tallrik då?

come to mama!

har du vilja nog?

jag tycker faktiskt att det är sorgligt när man tänker på hur många som lägger ner sin energi med att tjata om hur fula dom är, se sig i spegeln och bara se alla "fel" som dom tycker att dom har osv. Varför inte lägga ner sin energi på det man är nöjd med? Varför inte stå vid spegeln och kunna tänka "fyfan vad jag har snygg näsa" eller vad som helst? Det är början i alla fall till ett bättre självförtroende och ett lyckligare liv. För när mår man som bäst? när man bara ser det negativa hos sig själv eller det possitiva? jag vet inte vad ni känner, men jag mår bäst när jag ser det possitiva och tänker possitivare. För jag tänker inte om tio år blicka tillbaka i mitt liv och veta att dom flesta dagarna tänkte jag bara på allt jag hatade hos mig själv och hur jag gick gick under i dagar när jag stötte på ett problem eller något som fick mig ur balans. Jag har bara bestämt mig, det jag hatar med mig själv det ska jag börja älska och när jag möter ett problem så ska jag inte gå under, nej jag ska kämpa med ett léende och se det hela som en utmaning och njuta när jag har klarat det. Jag tror mycket handlar om att bestämma sig faktiskt...


kanske någon sitter tänker att här snackar bruden om självförtroende och sen har hon en bild på sig själv som hon photoshopat, hon säger emot sig själv! nej det gör jag inte alls det! för jag är nöjd med mig själv bara att jag älskar att photoshopa, även om jag inte är så bra, men jag lär mig.

g-g-greeeeat

japp nu är tempraturen nere på stå-ute-på-balkongen-vänligt, men tror ni att det är någon sol nu då? gaaah jag blir galen!

om det luktar bränt är det jag.

Ohoooj, denna värme. Det är skönt, jag vill ju inte klaga på den efterlängtade värmen även om ja innerst inne ber om en liten vindpust eller en jävligt stor. Jag var ute i douglas och syrran idag. Det var så varmt så vi gick i bikini och kjol a lá miami style hahaha. Det har vart 45 grader på min balkong idag för det är vindstila ochsolen ligger på så om någon vill känna afrikavärme, välkommen. Nu börjar tempraturen stiga så det kanske blir en liten solning sen!

lyssnar på ken ring och jag känner mig töntig

yoyoyo, Hata polisen. Seriöst sån låt kan inte jag lyssna på, jag känner mig jättetöntig. Tack vare gustaf så fick jag lite bättre ken ring låtar så jag känner mig inte töntig längre. han ska ju faktist vara på yran, jag måste ju kunna lite låtar.

yran baby yran

Okej gott folk det blir yran! wawawewaaa!
allt är bokat och klart och jag längtar som fan!
happyhappyhappy

storsjöyran eller systemkamera?

Here's the thing.. Antingen ska jag åka till storsjöyran , festivalen ni vet, för det är så grymt bra artister där! Men här den lilla haken: Jag får bara åka dit med min syrra och hennes kompis och dom är lite till och från vad dom vill göra, vill inte dom blir det inget. Allt ska bestämas ikväll eller imorgon. Om vi inte åker tänkte jag köpa en riktigt bra systemkamera så jag kommer ite deppa ihop för det. Ja det vill säga en riktigt bra nedsänktpris systemkamera. yeaaah!
this       or        that?

OBS! systemkameran är bara någon bild jag tog från google ingen jag tittat ut.

roligare inlägg med bilder?

Visst är det roligare att läsa inlägg som har bilder? det ser mer intressantare ut och roligare :)
så nu försöker jag ha bilder till varje text, men det är lite klurigt att hitta bilder hela tiden. vad fan ska jag ha för bild nu då? det känns ju som att jag måste ha en bild nu för jag sa ju att det var roligare att läsa då. hmmmpf...


det blir en bild då amanda och jag roade oss med kopiatorn, visst blev det lite läckert?

dagens inköp - en vovve


DOUGLAS
jag och pappa drog till västerås för att köpa denna sötnos, en jack russel på två år. Han är jättefin och jättesnäll. Han vill gärna bestämma lite när man är ute och går, men det har vi snart tränat bort. Jag sparade ihop pengar själv och fick bidrag av min pappa och släkt. yeeees!Nu har jag en vovve.

chill med mina vänner men ingen heter phill

Daniel aka Langen fyllde år i måndags så på torsdagen drog jag, amanda, alex och såklart Langen och mös i stadsparken.

Daniel                 amanda                       alex
Sen ville jag och Langen dra lite foton a la fjortis-gangsta-vadsomhelst style.

visst e  det nästan föööör ballt?!

I got soul but I'm not a soldier

jag är cool, jag är tuff, jag är ball, jag är shysst, jag är en kvinnakung och mitt namn rimmar på 3 citrusfrukter och fyra droger. yeaaah!

Josephine - mandarin
Josephine - Clementin
Josephine - Apelsin
Josephine - Amfetamin
Josephine - Morfin
Josephine - Heroin
Josephine - Kokain


jag är lycklig singel

Vem har startat trenden med att om man inte har pojkvän/flickvän så är man olycklig? töntigt.. Jag är lycklig singel
men alltså, eheh ni får ju höra av er om ni känner er ensama, inte för att jag gör det liksom. Jag bryr mig väl inte att mina bästavänner har pojkvänner som är bästavänner och dom går och dubbeldejtar och när jag är med så är jag femtehjulet. Och jag alltid får höra deras puttinutt historier, så man nästan spyr. inte för jag känner mig ensam och att jag behöver någon eller så....

om jag kunde svära på alla språk skulle jag ta mig tid för det.

Fan,damn,dooh (?), schmuk, merde, och alla andra fula ord.
Puckade ja, jag glömde äta min p-piller i fyra dagar, så nu har jag mens igen. KUL! Vilken jävkla kvinna (om jag får kalla mig själv för det höhö...klart jag får) vill ha mens två gånger under en månad?! Idiot!
jag drar till med mitt favorit svärord, som är påhittat av mig själv LAKKASATAN!

det är inte jag på bilden så alla vet, jag har ingen anning vem den är , men den uttrycker mina känslor så perfekt!

cool cool rider

Japp, amanda har fått moppe, nu har vi åkt 16mil på två och en halv dag! boooooooyaaa!

nu ger jag upp

höhö, nu är jag trött igen! skriver mer senare,


hemvägen

Mormor och janne skjussade oss till borlänge och så satte vi oss på tåget hem. Våran mat var chokladkakal. Jag saknade tillbaka som bara den. Det var skit kul och nästa gång kommer vi dit ännu coolare och stolthet för vi har gått buggkurser!


det hände så mycket mer men jag orkar inte skriva om det tyvärr, jag vet jag är tråkig.

ut och dansa!

Okej så den här dagen tog vi det lugnt och åkte in till grönland (så heter centrumet i malung). Vi gick omkring och kollade lite sedan så åkte vi hem och började fixa oss för en kväll på parken. Under kvällen lärde vi oss:
- 40+ tycker det är roligt att dansa dirtydancing, dock tycker vi inte om att se på och känna kväljningarna påväg upp
- När man åker på dansbandsveckan så är det bra att gå en buggkurs innan annars är det ganska (dvs rejält) pinsamt.
- Försök undvika krocka med någon på dansgolvet som dansar hela natten om man inte vill vara dränkt i någon annans svett.
- Våga köra sin egna buggstyle även om folk blir sura för man inte gör rätt, det är faktiskt riktigt kul!

jag hade skit kul hela kvällen och jag tror både emelie och emma håller med om att det var en lyckad kväll!


första natten, jag blev inte alls rädd...

Vi sov i en husvagn på mormorsgård. Jag låg och vred och vände mig för att kunna sova. Emelie och emma låg en bit bort. Så ser jag hur det tänds utanför, mormor sa att utelampan tänds atomatiskt när någon är på gården. Alla låg och och sov i huset trodde jag så jag tänkte det är väl ett rådjur. Sen hörde jag samma ljud som det låter när man går med flip flop, ni vet "flip-flop-flip-flop". Då ser jag utanför mitt fönster en skugga av ett huvud gå förbi. Jag viskar försiktigt till emelie och emma att det är någon utanför och dom vägrar tro mig. Jag vågar inte röra mig. Lite senare hör jag någon säga "det är mormor, kan ni öppna". jag trodde jag skulle dö. Då hade mormor kommit på att det blir så vart i husvagnen på morgonen och hon kunde inte sova om hon fick komma ut och fixa det.

home sweet home


Dansbandsveckan dag 1

moster Marie hämtar mig, emma och emelie med bilen så vi ska bila upp till malung. Nästan Alla hade med sig liten och bra packning som passade utmärkt för att vara borta ca tre dagar. Jag hade med mig 3 klänningar, 2 pyjamasbyxor, 6 linnen/t-shirts, 2 mjukströjor och 1 par jeans, hey jag sa nästan alla. Smått pinsamt att min väska vägde sjukt mycket. Vi åkte bil och stannade vid Lappens (någon grillmoj) där köpte vi glass och sen tog vi donkens mcdrive och köpte en cheeseburgare. Vi var framme ca ett och jag höll mig vaken hela vägen, stolt är jag.


Here it goes again

okej, jag är sämst på att uppdatera. Men nu tror jag att det kommer komma en del inlägg på raken. Så here it goes!

Byebye Uppsala Hello Malung!

Ja ni, nu blir det dansbandsveckan i dalarna! Det blir även hälsa på mormor! Jag drar dit med Syrran, syrrans kompis Emma och moster! Så jag kommer inte fylla min blogg så mycket. Jag åker om en kvart! gaaaaaaaaaah! vad jag längtar! det ska bli helt dunder! jag kommer hem igen på torsdagen, så ni får ha det bra gott folk för det ska iaf jag ha!
tjingeling!

ja, ni kanske inte vet hur jag ser ut utan lugg, men nu har jag skaffat lugg,
systern min klippte och jag är skit nöjd!

HJÄLP!

Jag har letat söta sommarklänningar i fler dagar men hittar inte en enda, någon som har något bra förslag på en affär där dom har det? Ja , eftersom jag bor i uppsala finns inte det så väldans många affärer.

mys i stadsparken

Jag & Linda drog ner på stan och käkade på McDonalds, sedan drog vi ner till stadsparken och träffade Jenny, millan dök upp lite senare. Vi satte oss under ett tak och senare kom mer folk och slog sig ner. Det var riktigt trevligt med mycket skratt , prat och härliga stunder.Vid två var jag hemma igen, somnade gott med ett léende på läpparna efter en skitroligkväll!

COLDPLAY

Åh, helt underbart. Jag ryser! Deras nya låtar är 100% underbara!

Det är minnen det


hahaha. när amanda åkte utomlands första gången när vi var små så kom hon hem med en skiva med den här låten på. Hon hade även lärt sig en dans till den och herrejävlar vad vi dansade som galningar till den. Det är minnen det

Nu är hon i Bulgarien

Amanda har dragit till Bulgarien. Är jag avundjuk eller vadå?! jag saknar henne som fan, hon skickade ett hejdå sms i morse vid fem tiden. Gissa vem som börjar grina? jo jag, åh vad jag saknar henne!

jag & amanda, vi har vart bästavänner i 14 år snart. Det är underbart!

jag hatar otäcka drömmar

jag drömde att jag såg dig, dörren stod på glänt och jag såg dig sitta vid ett köksbord med massa vänninor jag aldrig sett förut. Sen började du dra alla lögner om mig om och om igen. Så jag gick in och skrek åt dig. Alla dina vänninor försvann och nu var det bara du och jag. Jag skrek och grät sen föll jag, ner genom ett svart hål.

fyfan vilken vidrig dröm!


Nu drar lillkillen hem.

Nu har mamma kommit hem igen. Så nu ska Clapton hem till henne igen. Man saknar lillkillen ganska mycket faktiskt. Nu när jag sitter vid datorn är det ingen hund som värmer mina fötter genom att sova på dom..Ja man saknar nästan kisspölarna på golvet, NÄSTAN bara. Den goda nyheten är nu att jag har ingen hund att passa så nu kan jag göra vad jag vill, ohyeah!

inte världens bästa bild men nu ser man hur pluttig han är,!

Fredagsmys

Ja medans dom flesta i min ålder sprang runt och leta fest så bestämde jag med pappa att vi skulle käka pizza. Så vi beställde hem pizza sedan gick vi och hyrde en film och satt och kolla på den. "No countries for old men" den var ganska bra, dåligt slut dock. Vid elva tog vi en kvällspromenad med Clapton. jag älskar min pappa så himla mycket. Han är världens bästa pappa helt klart!

sovande hund vid fötterna en trygghet på tio cm höjd

Clapton sover vid mina fötter och det ger verkligen en trygghetskänsla! även om han är bara tio cm hög och vägr max 1,5 kg!

ny header baby!

gjort en ny header :)

Welcome to my crib

Jag sitter nu och kollar på fabulous life of... Det är sjukt stora hus som är svin dyra. Fast jag tycker att det är sjuuuukt onödigt med att ha en biosalong, milkshakebar, bowlingbana and so on i sitt hus, så kan man inte låta bli att se framför sig hur man bor i det sjukt snygga husen och lever i lyx och aldrig har tråkigt! Sen kommer MTV och knackar på och jag säger "welcome to my crib"

Suveränt skämt!

vad sa getingen när den åkte in i väggen med rumpan före?
"OH MY GADD!" 




HAHAHAHAHAHHAA

Down in the river to pray


myslåt!

"bra killen, kissar så duktigt!"

Ja, jag vet man ska belöna små valpar när dom kissar ute istället för inne, men seriöst är det bara jag som känner mig megatöntig när folk går förbi och jag står och klappar clapton lite fint och säger "Duktig kille, vad duktig du är sommkissar ute". Liksom det känns lite konstigt.. hahhaha tänk vad roligt om man fick beröm av sin förälder eftr man hade kissat, hahah snacka chocktillstånd om man kom ut från toaletten och ens pappa hoppar fram och klappar en på huvudet och säger "bra josephine, kissade du ordentligt nu? jaha det gjorde du. Jag är så stolt över dig. Duktig flicka!"


ombyggnad

jadu, eftersom min syster har sin lediga dag från att vara hundvakt idag och jag måste duscha men lilla clapton ¨måste somna in i en djup sömn först så jag inte kommer ut i duschen och kliver i kiss elelr ännu värre bajs (trots at vi var ute för fem minuter sen). Så jag tänkte att jag kan bygga om lite i bloggen....om jag pallar.

VA FAN ÄR DET HÄR?! svensk sommar...

Hur ska jag kunna undvika att se ut som ett spöke när tre av mina kära vänner, har/ska/är utomlands? Sola solarium är inte riktigt min grej, jag gör det bara för att bli mot brunare hållet, men jag tröttnar snabbt att ligga stilla och inte kunna vrida och vända och kolla sig omkring. Nej jag vill ligga ute i solen med en bra bok, ipod och högtalare, och om mina vänner som inte är brunare än mig får följa med. Dessutom gillar inte jag bikinilinjer, jag tycker det är fult...kanske ska satsa på en naken-janne? Vänta det går ju inte för det finns ingen sol! stupid swedish summer!

Jag drar funderare

Varför är man bara böjlig åt ett håll när det gäller armar och ben? Varför ljuger man i barnsånger? Vem kom på hur man gör tatueringar? Är det verkligen möjligt att om man plockar ut alla inälvor i magen och mosar dom så täcker dom en hel fotbollsplan? jag menar jag täcker inte mer än 1,64 på längden om jag skulle ligga ner.

sköna dag bortsett från Claptons fis.

Livet är skönt. Jag är trött och slappar vid datan, skriver lite värdelöst i bloggen. Läste nyss enn tidning och bara njuter av att koppla av. Plus att en liten vovve ligger och slickar på ens fötter.  I know, det är knäppt, han slickar sönder ens fötter och jag kan inte påstå att jag gillar det. Det är lite jobbigt. Speciellt när han hugger i ens tå, valptänder aouch! Det föstör lite min härliga vardag och inte nog med det. Clapton fes nyss. Bara för att han är liten luktar inte hans fisar jordgubb.

Men du är så söt!

en planering i sommarn iaf

Ja om en vecka drar jag upp till Malung på dansbandsveckan. Det ser jag mycket fram emot, ha kul och träffa min mormor. Dansband är inte riktigt min grej av musik, det kan jag lova. Inget fel att tycka om den heller. Det är bara så kul i lilla Malung under dansbandsveckan. Musik och massa folk! ohyes!


och ja för dom som inte vet det, så är det jag på bilden.

I need to sleep!

japp, vaknade kvart över sju idag pga att jag glömde stänga av mitt larm. Självklart blev jag kissnödig och smyger förbi rummet där Clapton sover. Medans jag ska smyga tillbaka ser jag hur en litenhårboll tittar på mig. ohno! inget somna om här inte, ut med hunden med systern som sällskap. Nu tittar jag på So you think you can dance och väntar på att klockan ska ticka så jag kan leka med amanda.

Hmpf, imorgon är det tisdag..Det är min hemma dag..Jag undrar om jag ska ta hit amanda så hon kan hjälpa mig med Clapton. Hon gillar ju hundar jättemycket och hundar tycker om henne jättemycket! Då kan jag få ta det lugnt medans hon torkar kiss från golvet?! yeeeeah, bra tänkt josephine!

okej noway hon kommer gå med på det...

the notebook

The notebook är en väldigt romantisk film. Noah vägrar ge upp att få allie som hela tiden tackar nej till en date. Tillslut får han henne att säga ja och dom blir helt kära. Allies mamma gillar inte att allie dejtar noah som till hör den fattiga sidan och göra allt för att dom inte ska få vara tillsammans.  

Helt underbar romantisk film som inte går att beskriva med ord! Alla måste se den!

5 av 5

Stomp the yard

Stomp the yard handlar om en kille som battlar inom dans med ett lag där även hans lillebror är med (chris brown). En kväll går det snett till och efter tråkigheter flyttar han till sin morbror och börjar på Truth University. Där finns det steppande skollag. Efter om och men söker han in till ett lag,

En suvärn dansfilm med mycket skratt och tårar. Chris brown och Ne-yo är med i filmen. Ne-Yo är helt otroligt bra i filmen enligt mig. Det här är en dansfilm alla borde se!

4 av 5

Snowdogs

Snowdogs handlar om en en kille som är tandläkare och en dag får ett testamente. Det visar sig att han är adopterad och hans biologiska mamma är död. Han åker upp till sin biologiska stad och ärver allt hans mamma äger, inklusive nio hundar som han inte kommer så bra överäns med.

Snowdogs är en ganska gammal film och jag har sett den x-antal gånger. Den är ändå rätt bra och har sina roliga stunder.

3 av 5

Iceprincess

Iceprincess handlar om en tjej som är fysiknörd. Hennes lärare ger henne en uppgift som kan göra att hon får ett stipendium. Han ville även att hon skulle göra det personligt. För att få stipendiumet andvänder hon konståkning som sin personliga grej och det visar sig att hon var bättre på det än vad hon trodde.

den var lite småtöntig men ändå skön att se när man har tråkigt.

den får 2 av 5


Clapton, dags att bli rumsren?

Jag och bigsis' är nu hundvakt åt mammas hund Clapton medas hon är bortrest. Det är mysigt när han sover, det är faktiskt riktigt gulligt. Det possitiva är att han vaknar klockan åtta tackar gud för att han inte vaknar klockan sex. Det börjar dock bli lite jobbigt att gå på kiss&bajs searching i lägenheten.

Suveräna är att vi har toppen filmer nu och jag och syrran drogar alla filmer. Jag ska sen skriva litet inlägg om några filmer vi har sett och filmer tillhör faktiskt till ett av mina stora intressen.

Nu är den stora frågan, senare i veckan ska jag lyxa till det lite när jag ska kika på film. Men med vad? Donken mat, subways goda mackor eller en ben&jerrys glass? Alla tre är sjukt gott. Jag är ett stort onyttigt fan till dom alla. Gaaaah! beslutsångest!


Clapton!

Nattinatti, sista dan imorgon!

Nej nu gott folk ska jag sova. Imorgon blir det upp och jobba sista dagen sen blire sommarlov. Jag tänkte ta med en tårta och bjuda alla på. Jag kommer verkligen sakna dom äldre som bor där och den goa personalen. Ohshit! nu börjar jag nästan böla, skärp dig josephine förfan! oj tänk om jag börjar gråta imorgon på jobbet, fyfan vad pinsamt! iiiih! vad ska jag göra då?! Jag kommer få nynna på "oboy" med han den där peppe. Om jag inte börjar böla då... åååååh! ge mig ett helg jobb, jag vill inte lämna. Jag kommer gråta säkert när jag får allas omdömen dom har redan berättat lite och röd om kinderna blev man då. Man blev lite rörd. Nej Josephine, inge gråtandes du är hård och fyrkantig, en tuff tiger GRRRR!


vem försöker jag lura? jag är så mjuk och rund som man kan bli...dessutom som en liten kattunge också...


Josephine

eller....

Josephine





bye bye sockersug!

Ohja , nu har jag börjat dämpa ner med sockret. Idag har jag bara ätit en kladdkakabit med glass, bakat choklad bollar och slängt i mig ett par. Det kanske inte var så bra men bortsett från det så bjöd linda mig på choklad men jag åt bara fyra rutor! Det är framsteg för mig, kan ni fatta hur onyttig jag är! Snacka om det med en gullig tant idag och sötaste svaret fick jag "ojdå, att du äter så mycket onyttigt och det syns inte ett dugg på din kropp!" Leendet gick från ena örat till det andra. tjooohooo!

Kungfu panda!

Den här filmen är så ett måste! Jag älskar animerade filmer och den verkar grymt kul! Jag vill se den nu nu nu nu!


Intagen till förstahands valet!


tjoholoooo! jag kom in på förstahandsvalet i gymnasiet. Estetisk linje inriktning dans, wawaweeewaa!

uppsala raggae festival



gaaaah! Jag ska hjälpa till under festivalen så gratis inträde för mig baby! Åhhh lycka!

te med grannen är något jag saknar!

Åh julia är i grekland, jag hoppas att hon blir röd... Får man vara så dum när man är avundsjuk? Just nu såhär på kvällskvisten man känner sig trött, men änå känner man det här draget i fötterna hur man vill gå hem till mamma2 och julia. Dom som bor några portar ifrån. Dit vill jag gå i mina fulaste,skönaste kläder och sitta och dricka en kopp te och bara snacka. Fy fan vad mysigt! KOM HEM VAFAN!

låt oss nu beundra min snygga gudsyster julia som jag har kännt så länge jag levt!

violet hill och egna sydda shorts.

Ja nu sitter jag här och softar till violet hill med coldplay ohh, vilken kärlek jag har den låten. Jag har även lyxat till med mina mjuka, mysiga shorts med regnbågens färger som jag sydde på syslöjden. Supersköna! Jag har räknat ut att jag har nu jobbat ca 78 timmar nu, åhfan! Nu är det bara 12 timmar kvar sen är det sommarlov yeaaah baby!

Josephine Like!

Jag och Nickan var på ett naturapotek idag, vet ni vad jag såg?! pfff, nej det vet ni inte ju! Jag såg piller som gör att man får mindre sockersug. "Hej vännen, dig ska jag köpa och du ska få josephines runda kinder att försvinna, mmhm det ska du!"

Klumpiga jävel

jag glömde nämna att när jag gick ut ur rummet så snubblar jag över tröskeln och är nära på att slå mig hårt i marken. Lyckades dock på något sätt få tillbaka balansen, tur att det bara var tre personer som såg! puuuuh!

solar solarium när sommarn är påväg

det är sjukt onödigt nu när solen är uppe jag vet(!), men jag och min kära vän Nickan var på stan och shoppade runt lite. Vi fick impuls att vi skulle sola solarium så vi drog till solpalatset. Efter 20 minuters solning vågade jag inte gå ut ur rummet, jag kännde mig helt röd. Visade sig att jag bara var lite röd i ansiktet.. Där ljög jag, jag var ganska rejält röd i ansiktet medans nickan gick där brun och fin. fan! Jag tog omvägar hem, jag är lite töntig på så sätt men vem vill springa runt röd och osminkad omkring speciellt när man har en finne på hakan som skinner rödare än ansiktet?

RSS 2.0