Jag får in feeling liksom det känns wonderful ba!

Till DH ska jag koka te, ingefära & citron med en tesked tjockt med honung. Bara för att starta upp mysfaktorn liksom! Sen ska jag äta upp min sista rad choklad. Det är fanimig amazing hur länge jag har lyckats spara en chokladkaka så där länge, ett dygn! Jag är i chocktillstånd det är fan rååånice. Nu är det mys i soffan på G!


snodd bild från google, hehe

okej gott folk

nu är det ny design på bloggen, den ser lite mer seriösare ut. Hmpf.. den får duga tills jag tröttnar :)

Jag halka på en macka sen blev jag mackflickan buhuuuu

Okej alla har det svårt nån gång i livet. Helt förståligt. Men är det bara jag som tycker det är drygt när dom söker in till topmodel så frågar dom "varför vill du bli modell?". När dom ska svara på frågan är det väldigt sällan dom säger "Jag vill bli modell jag tycker det är kul och jag tycker jag passar som det" dom ska alltid dra ett snyft svar som typ "Jag växte upp fattigt", "jag blev mobbad" and so on. Jag förstår att det har vart jobbigt, men kom igen, kan ni inte velat bli modeller även om ni var populärast, rikast, snyggast och så vidare. Är det bara jag som börjar tröttna?


make me wanna dance, yaaaao

helt grym låt, jag diggar den! jag vill bara slänga på min plingeling kjol jag fått av amanda och köra igång och skaka rumpan och rulla min höfter!


NI missar väl inte?!

Ni missar väl inte säsongs premiären av DH ikväll?!


Idag var jag mogen!

Idag var jag så mogen attt jag började min konversation med amanda med ordet "prutt"

I'm freeee

Idag var jag ute, inte bara en promenad med hunden utan ute och träffa mina vänner! Åh vad jag har saknat dom, jag sket i hur ont min hals gjorde. Jag traskade ner och mötte den gulliga skaran av tre underbara brudar, Tove,Therese och Amanda. Vi boka tid med amanda för hennes navel piercing yes jag är avundsjuk!
Men om en månad så smäller det, då ska det bli piercingar för då är jag 16 yääää!


det gör min dag!

När jag är sjuk så finns det en grej som gör min dag:


ellen show! det kan bara inte bli bättre! Hon slår alla talkshows program!  underbart!

Det är fanimig inte ballt!

Det är verkligen inte ballt att äta choklad och sen byta kanal till oprah och hamna mitt i en undersökning då dom tar en slang upp i nåns bak och man får se inne i deras tjocktarm. helt plötsligt smakar chokladen annorlunda....

busy day people!

ojojoj vad jag har mycket att göra idag alltså! galetgalet! jag har listat upp vad jag ska göra så ni kan anteckna:

- nada
- ingenting
- stretcha!
- ingenting
- ingenting
- äta marabou
- typ ingenting
- kanske försöka gå ut med douglas och råka stöta på amanda,  saknar henne !

hur ska jag hinna med allt...hmpf, undrar om jag ska greja med mina paintkills idag igen. Om tiden tillåter mig att hinna med det så säga.


erkänn bilden är ball! kalla mig kung

Godmorgon både herre och fru!

yaaaman , jag hade ju planer att gå till skolan idag, men ikke då! Det funkar inte så va, så nu sitter jag och tycker synd om mig själv och kikar på bolibompa. Klockan är nu värdelösa program på tv och jag tänker inte sjunka så lågt att jag ser på våra bästa år ush och fy! Bolibompa är underskattat, säger vi... så jag känner mig lite mognare!


en bild på mig och min bästavän när vi är som mognast.

dåligt bra!


besvikelse hål i väggen besvikelse

ÅH! jag blev galet besviken på hål i väggen! jag trodde det skulle vara askul... det var det itne :(

va fan är random?!

alla (läs: många) använder ordet random. Random hit random dit. Random bild, random kjol, random plats, random godis. Till och med jag använde random nyss för första gången (längst ner på inlägget innan detta), men nu till den stora frågan Vad fan är random?! vad betyder det? Jag bara låtsas fatta men nu skulle det vara skönt om jag kunde fatta det!


random bild på mig själv, random pose, random plats, vad är det jag snackar om? ingen anning men random random gott folk!


Motto alla bör följa!

jag har motto i mitt liv, inte bara ett utan fler. Jag kan inte få nog av dom och skapar egna som jag känner passar mig. Varför bara ha et när man kan ha fler, jag tänkte dela med mig av mina favoriter:

"Hakuna Matata" enkelt och helt underbart!
"Livet är för kort för att skämmas" ett av mina egna som jag byggde upp när jag upptäckte att jag ofta skämmer ut mig och sen så vill jag bara gömma mig i dagar kanske veckor, sen kom jag på att varför ska man skämmas? Nån gång måste man väl halka på löv andra dan med nya klassen, råka snora när man är förkyld och prata eller spotta nån i ansiktet när man pratar oavsett hur snygg han är! Hur som helst jag föredrar att skratta med dom andra åt mig själv.
"Idioten kommer alltid slå till och Idioten gör det slår den dom mest utmärkta slagen och då har du rätt till en fika paus" också påkommet av mig själv, jag vet inte hur jag ska föklara det, ni får tolka det hur ni vill men jag tycker det är störtskönt!

det nästan viktigaste av allt (för mig) är:
"Du lever bara en gång" och ni anar inte hur mycket jag har vågat göra med det här mottot i tankarna. Det peppar mig till allt!

jag får inte nog av motton!


random bild på mig själv.. random redigerad av mig själv...random tagen efter vart uppe hela natten och nu var klockan halv sex på morgonen av mig själv...

mmm..marabou! eyy vad hände med nyttigt liv?!

jag har en marabou nonstop liggandes i kylskåpet. Jag kan inte bestämma mig om jag ska äta den nu och mysa ner vid tvn eller imorgon av sockersug och uttråkhet. Låter ju mysigare med myskväl, men jag har så ont i halsen så jag kan inte svälja kanske inte ens njuta av den goda chokladen... hmm beslutsångest here I come! Vad hände med det nyttiga livet josephine?! det kommer, det kommer.. jag kan ju inte göra alla saker på en gång! Jag är bara en simpel människa...


jajaja, jag vet

min design är lite kass justu blablabla. Jag ska vara hemma imorgon med för jag är så förkyld så det finns inte så jag har tid för det imorgon med :)

jajaja, jag vet

min design är lite kass justu blablabla. Jag ska vara hemma imorgon med för jag är så förkyld så det finns inte så jag har tid för det imorgon med :)

Min mål för framtiden!

okej nu har jag byggt upp mina mål och delat upp dom i kategorier:

Mål jag kan uppnå inom ett år:
* kunna gå ner i spagat
* göra fina spagathopp dvs perfekt
* kunna göra minst en armhävning på tårna
* bli vigare helt enkelt
* förbättra betygen
* mindra onyttigt i veckan
* bättre kondition
* sluta med dålig ovanor

när jag uppnåt något av dessa så medelar jag det!

Mål som tar ett par år:
* komma in på psykologilinjen (om jag fortfarande vill det om 3 år)
* åka till afrika och vara där i minst en månad för att hjälpa hiv-smittade barn
* hoppa fallskärm
* bo i ett annat land i minst ett halv år.
* bli framgångsrik

p.s jag har gjort en ny kategori för mål i mitt liv d.s

ibland vill jag bara skrika åt mig själv

åh vad jag är trött på mig själv när jag hela tiden ger upp! Vart är min kämparglöd?
fan den om den har slocknat, kanske det bara behövs och tända den igen?
Men det tar tid, jag kan inte ändra rutiner på två sekunder.
nej, men vad säger jag! inget är omöjligt! Jag kan ändra rutiner på 2 sekunder.
Jag kan tända min kämparglöd på 2 sekunder. Jag kan sluta vara den
som alltid ger upp. Nu jävlar ska jag ta tag i mig själv skriva upp mål
och dom ska jag uppnå! kämpakämpakämpa.
jag ska inte ge upp den här gången!

 från och med idag ka jag sluta ge upp så lätt!

här snackar vi talang:

jag gillar skojiga talanger, dom som är speciella, det mitt nya svarta. Just nu diggar jag den här:



jag har testat det var skit svårt, det såg lätt ut... hmpf...det är grymt iaf! Han borde lägga till nån liten volt eller nåt, det hade vart rååballt..

fast han slår ändå inte mina paintskills!

nämen kära hjärtanes!

inte tror ni att jag lämnar er utan att bjössa på mina paintskills?! vad tror ni jag är för människa? än så länge har jag bara två bilder, men jag jobbar på att skapa fler. Jag menar" Rom byggdes ju inte på en dag" eller hur nu ordsråket går, men det är iaf ett klokt ordspråk!


här är en bild jag har gjort på jens , mycket fin mycket fin!


här är en bild jag har gjort på min syster när hon solar i afrika. Mycket bra mycket bra!

berätta josephine snälla!

så vad har hänt i mitt liv under tiden jag vart borta? det får ni inte veta, för det orkar jag inte skriva. Ni får hänga med från och med NU! vad som händer

jag är sjuk igen, det är senaste nytt iaf. Sen har jag upptäckt att jag har grymma paintskills. Så photoshop släng dig i väggen fast inte helt jag behöver dig till vissa delar hehe!

amen nu är jag här

Nu är jag tillbaka med nuya design och ny ork yeeaaah! vad tycks om headern? jag tycker paint är underskattat!


nejvet ni va

nu tar jag och pausar från bloggen, nu vet alla det. För jag orkar inte jag är helt slut helt enkelt. Jag måste återhämta mig. Ha det gött!
glöm inte att man kan aldrig få för många kebabtallrikar!

usha

jag ä'r skoltrött som bara den, men det är bara att kämpa på. Jag tänkte ta och söka helg jobb också för mina pengar är inte så mycket att skryta om, min plånbok ekar. Men vad kan man få för jobb i min ålder egentligen? jadu, det blir väl städa på hotell antar jag, eller nåt liknande.

hejpådig

dålig uppdatering I know, jag ska bli bättre. Jag har inte haft så mycket ork nu när skolan har börjat. Men jag lovar jag kommer igån snart igen.


RSS 2.0